Webinars

Digitalt infomøte familiehjem 25.05.22.mp4

139 visninger
31. mai 2022

Det er mange barn og unge i Norge som venter på en familie. Vi inviterer derfor alle som kunne tenke seg å åpne hjemmet sitt for et barn til et uforpliktende digitalt informasjonsmøte om det å bli familiehjem. 

Hva er et familiehjem?

Familiehjem omtales gjerne som et forsterket fosterhjem, og er et tiltak for barn og unge som trenger ekstra omsorg og oppfølging i hverdagen. Noen av barna har så store behov at et vanlig fosterhjem ikke strekke til, og da er familiehjem en løsning der den ene fosterforelderen er hjemme med barnet på heltid og mottar full lønn.

Hva kan jeg forvente av dette møtet?

Vår regionleder Rita Ødegården og vår teamleder Anette Terjesen vil gi dere all informasjon dere trenger om det å bli familiehjem, og hvordan prosessen vil foregå om man ønsker å bli familiehjem. Vi vil vise filmsnutter fra noen av våre familiehjem, og Marianne, som har bodd i ett av våre familiehjem, vil lese utdrag fra boken hun selv har skrevet som gir et innblikk i hennes liv.

Underveis i informasjonsmøtet kan dere stille spørsmål i chatten, og vi vil svare dere fortløpende på det dere måtte lure på.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen!

Legg til en kommentar
Post som (Logg ut)