Webinar

Jeg vil også være med! Et webinar om barn og BPA

October 21, 2021 07:00 PM Europe/Oslo

Barn med nedsatt funksjonsevne har også rett til å leve et selvstendig og fullverdig liv. Akkurat som alle andre barn.

Vi har mange barn som er kunder hos oss i Humana omsorg og assistanse, og det er ingen nedre aldersgrense for retten til å få brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Arbeidsledelsen i BPA-ordninger med barn er ofte ledet av foreldre/nærstående, men man kan også bruke en erfaren assistent til arbeidsleder. Hvis du er usikker på hvordan du skal gå frem for å søke om BPA for barnet ditt, eller hvordan en personlig assistent kan bistå ditt barn, anbefaler vi deg å melde deg på dette webinaret. 

I webinaret vil du lære mer om BPA-ordningen, du vil få verdifulle tips og råd, og flere av våre kunder vil dele erfaringer fra sin hverdag med barn og BPA.

Webinaret er helt gratis, og sendes torsdag 21. oktober kl. 19:00. Vi gleder oss til å se deg der!

Ønsker du å lese mer om barn og BPA kan du klikke her.

Alle har rett til et godt liv. Ja, alle.

Jon Torp

Divisjonsdirektør BPA, Humana omsorg og assistanse

Jon har 25 års erfaring fra BPA-feltet. Han har arbeidet politisk, strategisk og operativt med nær sagt alle sider av BPA, inkludert det å jobbe som personlig assistent. Torp er opptatt av at flere skal bli kjent med BPA-verktøyet. Han er utålmodig med kommuner som fortsatt ikke vil åpne BPA-døra for funksjonshemmede innbyggere som trenger det frihets- og likestillingsverktøyet som BPA er ment å være. Samtidig er Torp opptatt av at BPA skal være enkelt. Han sier: «Vi BPA-leverandører skal jo gjøre hverdagen lettere for folk.»

Eivind Collin

Inntaksleder, Humana omsorg og assistanse

Eivind Collin er inntaksleder i Humana omsorg og assistanse. Eivind Collin er utdannet barne- og ungdomsarbeider, lærer i helse og omsorgsfag. Eivind har også jobbet som personlig assistent i flere år. Han har fagkompetanse i rådgivning, veiledning og pedagogisk kommunikasjon. Eivind jobber som inntaksansvarlig og kundeansvarlig rådgiver, med kundeveiledning i form av hjelp til å skrive BPA-søknader og klager, veiledning og rådgivning på BPA-feltet og foredrag om BPA i hele Norge. Eivind er opptatt av at alle med funksjonsnedsettelse i Norge får vite om BPA og hvor viktig verktøy det er for likestilling og deltakelse.

Lasse Sandnes

BPA-rådgiver, Humana omsorg og assistanse

Lasse Sandnes er BPA-rådgiver i Humana omsorg og assistanse. Lasse har vært arbeidsleder i sin sønn sin BPA-ordning over flere år. Han er utdannet vernepleier og har jobbet med mennesker med nedsatt funksjonsevne siden 1988, både i det offentlige og i det private. Han også jobbet med mennesker med funksjonsnedsettelser politisk i form av verv i sin hjemkommune, blant annet leder for Rådet for personer med nedsatt funksjonsevne. Lasse har personlig sett viktigheten med en god BPA-ordning, både for vedtakseier og familie.

Add to calendar

Still oss gjerne ditt spørsmål på forhånd

Ask as (log out)